ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Καρφιά» από ΠΑΟΚ
«Αυτή τη φορά το ποδόσφαιρο και οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές».
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου για το 2020.
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω του match report που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου άφησε τις αιχμές της για τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο Χαριλάου.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής ήταν νωπά και δημιούργησαν ένα έξτρα άγχος. Ο ΠΑΟΚ όμως καταφερε να το αποβάλει και να κερδίσει ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας, ένα πραγματικό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο αγωνιστικό φινάλε του 2020, που σήμανε και το τέλος του πρώτου γύρου της φετινής Super League Interwetten 2020-21.
Αυτή τη φορά το ποδόσφαιρο και οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Εκεί ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να χάσει. Ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι ήρθε στην Τούμπα να παίξει ποδόσφαιρο, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη και μετά από 90 άκρως ποδοσφαιρικά λεπτά με ένταση και πάθος, οι γηπεδούχοι πήραν το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς».