ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε τι θα πρέπει να περιμένουμε στα play-off" (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Τρίπολη μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV για την εικόνα της ομάδας, την ήττα στην Τρίπολη και την επόμενη μέρα.

Published

on

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στο ΠΑΟΚ TV:

Τι δεν πήγε καλά σήμερα:

Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαίρες και το καταφέραμε σε κάποιο βαθμό. Αυτό που έλειψε περισσότερο είναι οι κινήσεις στον χώρο για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στα σημεία που είναι καλός ο αντίπαλος, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά που έκανε σήμερα τα έκανε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. 

Είναι αυτά τα παιχνίδια μία πρόωρη έναρξη των play-off:

Σίγουρα αυτό μας δίνει μία ιδέα για το που είμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ξέραμε ότι είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, μιας και υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους. Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα έχει σταθερότητα και δεν θα υπάρχουν μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, ή ακόμα και από περίοδο σε περίοδο μέσα στο ίδιο παιχνίδι. 

Πόσο δύσκολο το κάνει ότι όλες οι ομάδες τις 6άδας είναι κοντά στη βαθμολογία:

Όπως είπαμε και πριν τα πράγματα στη βαθμολογία είναι ισορροπημένα. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δική μας την ομάδας. Να αποφεύγουμε τα εύκολα λάθη και να παίζουμε τα παιχνίδια μας. Στα περισσότερα παιχνίδια το έχουμε καταφέρει, αλλά πρέπει να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας σε όλες τις γραμμές.

Comments

Trending