ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Λάμπρου τον Γενάρη

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετά από μερικούς μήνες στην Τβέντε φαίνεται ότι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Τούμπα και πάλι με πρόωρη διακοπή του δανεισμού.

Published

on

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα είχε ως στόχο το παιχνίδι με την 3άδα πίσω και την απουσία εξτρέμ από την ομάδα. Έτσι πουλήθηκε σχεδόν άμεσα ο Λημνιός, ο Ζαμπά ήταν εκτός ομάδας και ο Λάζαρος Λάμπρου δόθηκε δανεικός στην Ολλανδία και στην Τβέντε για έναν χρόνο, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής. 

Πλέον όμως με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει στο 4-3-3 ένα σύστημα που θέλει και καθαρούς εξτρέμ στην ομάδα. Από την άλλη ο Λάζαρος Λάμπρου δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και δεν έχει τον χρόνο που θα επιθυμούσε στο ρόστερ της. Συνολικά μετρά 8 συμμετοχές στην Τβέντε χωρίς να σκοράρει, ενώ μόνο σε ένα παιχνίδι έχει ξεκινήσει βασικός και έβγαλε όλο το 90λεπτο. 

Και για τους δύο λόγους λοιπόν ο παίκτης θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη και έτσι θα αποτελέσει μία ακόμα λύση για τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία στις θέσεις των εξτρέμ, μαζί με τους Τζόλη, Ζίφκοβιτς, Μουργκ και Βιεϊρίνια.

Comments

Trending