ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο ο Φερέιρα για τα παράπονα του

«Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει όταν θα ερχόταν στην Παλμέιρας» το σχόλιο Βραζιλιάνου δημοσιογράφου κατά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Published

on

Έντονη είναι η κριτική που ασκείται τις τελευταίες ώρες στον Αμπέλ Φερέιρα με αφορμή τα παράπονα που έκανε ο τεχνικός της Παλμέιρας για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλείται να δώσει η ομάδα του.

«Δεν ξέρω πόσες ομάδες το αντιμετωπίζουν αυτό. Παίζουν, ακολουθεί ημέρα αποθεραπείας και την τρίτη ημέρα παίζουν ξανά. Δεν συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό. Μόνο στη Βραζιλία. Οι άνθρωποι που οργανώνουν τα παιχνίδια θα πρέπει να βρουν το κουράγιο να πάρουν αποφάσεις. Κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά θα είναι για το καλό όλων. Ούτε εγώ είμαι τέλειος. Και εγώ κάνω λάθη, αλλά θέλω να βοηθήσω το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο καταθέτοντας την άποψη μου. Δεν μπορώ να παίρνω εγώ αποφάσεις. Δεν είμαι ο μοναδικός προπονητής που μιλάει γι΄αυτό το θέμα. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, αλλά κανείς στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο δεν ασχολείται με αυτό».

Η τοποθέτηση του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς Βραζιλιάνων δημοσιογράφων που έβαλαν στο στόχαστρο τον προπονητή της Παλμέιρας.

«Ήξερε πώς έχει η κατάσταση, δεν ήταν κάτι νέο. Ένας άνθρωπος που έρχεται εδώ, πρέπει να ξέρει ακριβώς τι έχει να αντιμετωπίσει. Κάνει παράπονα μετά από ήττα της ομάδας του. Γιατί δεν τα έκανε όταν κατέκτησε τον τίτλο; Να έλεγε κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά τα καταφέραμε παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Μάουρο Σέζαρ Περέιρα.

Comments

Trending