ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρη πες αλεύρι; Ο… Μίετσελ σε γυρεύει! (video)

27 Φεβρουαρίου 2005. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από 16 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Χαριλάου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μετατρέπει το παιχνίδι σε… περίπατο!

Published

on

Παρουσία 1.000 οπαδών του και υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου, ο Δικέφαλος δείχνει από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του και στο 5ο μόλις λεπτό ο Μάρτσιν Μίετσελ πετυχαίνει το 0-1 από πολύ πλάγια θέση, με τους 10 χιλιάδες φίλους του Άρη και τον Γιώργο Χατζάρα να μένουν… αποσβολωμένοι και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Χρήστος Μαλαδένης πετυχαίνει το 0-2 από ασίστ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Στο 27΄, οι γηπεδούχοι μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω κόκκινης στον Σανχούρχο για αντιαθλητικό χτύπημα στον Αμίρ Μέγκαχεντ, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα, στο 37΄ με τον Μίετσελ.

Έχοντας το σκορ στο 0-3 και τον αντίπαλο με αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ… άραξε στο δεύτερο ημίχρονο και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, καθώς στο 63΄ ο Εκουέμε διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στο τέλος της χρονιάς δε, ο Άρης υποβιβάστηκε στη Β΄Εθνική…

Οι συνθέσεις:

Αρης: Λυμπερόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιμάνης, Νάιντος , Μουράφσκι, Σανχούρχο, Μαρκομιχάλης (57’ Οφομούμποντ),  Ινόνγκ (54’ Εκουέμε), Νεμπεγλέρας, Λαζανάς, Κουεμάχα (39’ Κολτσίδας).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Χασιώτης, Ουντέζε, Μέγκαχεντ, Μαλαδένης (61’ Ανδράλας), Καραδήμος, Εγκωμίτης, Ζωγραφάκης, Σαλπιγγίδης (84’ Γιασεμή), Σπάσιτς (70’ Ζησόπουλος), Μίετσελ.

Comments

Trending