ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρμέντσικ: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει να είναι στην κορυφή, θα δώσω το 100%" (video)

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι, βρέθηκε στην Τούμπα κι ολοκλήρωσε τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Μάικλ Κρμέντσικ “συστήνεται” μέσα από το PAOKTV και μιλάει για τη “μετακόμισή” του στον ΠΑΟΚ, τα χαρακτηριστικά του και τους στόχους του.

Πώς νιώθεις για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

“Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και νύχτα. Αυτό που μου είπαν ήταν: Μάικλ, αυτός είναι ένας σύλλογος για σένα. Είναι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα”.

Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και ποιους ρώτησες πριν έρθεις;

“Στην Τσεχία αγωνιζόμουν σε μια ομάδα στη 2η κατηγορία κι ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα Έλληνες συμπαίκτες εκεί, νομίζω ήταν 10 περίπου. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω…”.

Τι είδους παίκτης είσαι; Τι πρέπει να περιμένουμε στο γήπεδο;

“Παίζω “σκληρά” από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, καθώς είμαι επιθετικός. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να βοηθάω και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην 1η θέση”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον ΠΑΟΚ;

“Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου τώρα είναι να βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή”.

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

“Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς καθώς τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε εμείς οι νικητές”.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε.

Comments

Trending