ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερέιρα: Η προσέγγιση της Μαρσέιγ κι η στάση της Παλμέιρας

Μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores, ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στο προσκήνιο.

Published

on

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Πορτογάλου προπονητή φιγουράρει σε αρκετά μέσα, αυτή τη φορά όμως για έναν διαφορετικό λόγο.

Από χθες, έχει ξεκινήσει μία φημολογία που θέλει τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να είναι μεταξύ των βασικών υποψηφιων για τον πάγκο της Μαρσέιγ, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Φερέιρα φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές στο γαλλικό σύλλογο, ωστόσο σήμερα τα ΜΜΕ της Βραζιλίας παρουσιάζουν τη δική τους πραγματικότητα.

Η ιστοσελίδα globoesporte.globo, σημειώνει πως μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μαρσέιγ δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της Παλμέιρας, σημειώνοντας πως ακόμη κι αν γίνει αυτό, οι άνθρωποι του κλαμπ δε θα ήταν διατεθειμένοι να μπουν σε οποιαδήποτε κουβέντα για τον Φερέιρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαρσέιγ προσπάθησε να προσεγγίσει τον Φερέιρα, προκειμένου να δει τις προθέσεις του, ωστόσο κι ο ίδιος αισθάνεται καλά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Παλμέιρας, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Comments

Trending