ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κινδυνεύει η καριέρα του Ουαγκέ!»

Διαρκείς αναφορές για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τις επαφές του Δικεφάλου με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τις εφιαλτικές εκτιμήσεις για το «διαλυμένο γόνατο».

Published

on

Με μεγάλο ενδιαφέρον προσεγγίζουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης τα νεότερα γύρω από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ουαγκέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι η καριέρα του ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς το γόνατο του έχει διαλυθεί!

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι ο Σενεγαλέζος επιστρέφει στη Βαρκελώνη ώστε να εξεταστεί, εν συνεχεία να χειρουργηθεί και έπειτα να αρχίσει ο… Γολγοθάς της αποκατάστασης.

Τέλος, σημειώνουν ότι πολλοί από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του σε μία προσπάθεια να τον στηρίξουν ψυχολογικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του που όπως τονίζουν ήρθε σε πλήρη αντίθεση με το μομέντουμ στο οποίο βρισκόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Comments

Trending