ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ, δεν πάει πουθενά»

Το ενδιαφέρον της Όσιγιεκ για τον Αντόνιο Τσόλακ, επανέφερε το όνομα του Κροάτη στην επικαιρότητα της ποδοσφαιρικής Κροατίας, με… σειρά να παίρνει ο εκπρόσωπό του, Ιβάν Γιόλιτς.

Published

on

Κληθείς να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Όσιγιεκ για τον πελάτη του, ο Ιβάν Γιόλιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα “index.hr”:

“Ο Αντόνιο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και προς το παρόν υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ για αυτόν. Οι ιστορίες για την επιστροφή του στην Κροατία είναι αβάσιμες.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πήγε εκεί μετά από μια ταραχώδη σεζόν με τη Ριέκα. Όλα αυτά συνέβησαν παράλληλα με την πανδημία, η οποία σίγουρα επηρεάζει όχι μόνο τον Τσόλακ αλλά και άλλους παίκτες και κλαμπ.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η μητέρα του Αντόνιο πέθανε λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο κέρδισε με τη Ριέκα την περασμένη σεζόν.

Τότε όλα έγιναν γρήγορα. Ένα τρόπαιο, μία μεταγραφή, μία μετακίνηση στην Ελλάδα. Νομίζω πως τώρα ο Αντόνιο βρήκε ξανά το μυαλό του και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί”.

Σε ότι αφορά το κατά πόσο σκέφτεται ο Τσόλακ μία νέα πρόσκληση στην Εθνική Κροατίας; “Παρόλο που δεν τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ, η Εθνική εξακολουθεί να τον απασχολεί και το γεγονός πως κλήθηκε στην Εθνική, λέει αρκετά για το τι σκέφτεται ο Ντάλιτς για τον Τσόλακ. Ο Αντόνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, οι εικασίες για μεταγραφές δεν τον αγγίζουν. Ξέρει γιατί είναι εδώ, τι να κάνει και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του.

Θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, γιατί στη συνέχεια της σεζόν θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που επενδύθηκαν γι΄ αυτόν και την εμπιστοσύνη του ελληνικού συλλόγου. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου και να αγωνιστεί στο Euro. Οι στόχος του είναι ξεκάθαροι” υπογράμμισε ο Γιόλιτς.

Comments

Trending