ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλήθεια για τον Μπίσεσβαρ!

Φορέας του Covid – 19 ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έγραψε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Ολλανδού, Τάσος Παπαδόπουλος. Η αλήθεια ωστόσο, είναι διαφορετική.

Published

on

Συγκεκριμένα, ο “Μπίσε” ήταν απολύτως καλά μέχρι την περασμένη Παρασκευή, όποτε και το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε προέκυψε θετικό. 

Ωστόσο, επειδή έχει συμβεί αρκετές φορές κάποιο τεστ να δείχνει λανθασμένο αποτέλεσμα για ποδοσφαιριστή ή άνθρωπο του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός – που “κόπηκε” από τον Πάμπλο Γκαρσία και στα παιχνίδια με Γρανάδα και Αστέρα Τρίπολης – υποβλήθηκε σε νέα τεστ, τα οποία όλα προέκυψαν αρνητικά στον Covid-19. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της πριν τον αγώνα με τον Άρη, με τον εκπρόσωπο του 32χρονου μεσοεπιθετικού, Τάσο Παπαδόπουλο, να γράφει πριν από λίγο:

“Ο Ντιέγκο βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού τις προηγούμενες εβδομάδες και έπρεπε να χάσει προπονήσεις και το παιχνίδι (σ.σ. με τον Άρη), σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Αυτή την εβδομάδα έκανε επαναληπτικό τεστ και βρέθηκε ξανά αρνητικός και έτσι ζήτησε άδεια από την ομάδα του για να ταξιδέψει στην χώρα του, για ένα οικογενειακό θέμα υγείας. Αυτό είναι όλο”.

Comments

Trending