ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Σαββίδης: "Σεβασμός για αυτόν τον πολεμιστή"

Ο Μούσα Ουαγκέ "πάγωσε" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ χθες, μένοντας στο έδαφος μετά από μία απίστευτη, δική του απίστευτη ενέργεια που του κόστισε τελικά ακριβά.

Published

on

Ο Άρης βγήκε στην κόντρα στο 60ο λεπτό, ο Μπερτόγλιο πλάσαρε τον Πασχαλάκη και ο Σενεγαλέζος μπακ με υπερπροσπάθεια έδιωξε την μπάλα πριν να περάσει τη γραμμή.

Ωστόσο χτύπησε με μεγάλη δύναμη το γόνατό του στο δοκάρι κι εκεί συνέβη το κακό… Έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Πάμπλο Γκαρσία, μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό.

Χθες, το γόνατό του ήταν αρκετά πρησμένο και δεν μπορούσε να υπάρξει ξεκάθαρη εκτίμηση, ωστόσο νωρίτερα σήμερα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ γνωστοποίησε πως υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ενώ ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με φόντο την αποκατάστασή του.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η οικογένεια του “Δικεφάλου” είναι στο πλευρό του Σενεγαλέζου, θέλοντας να του δώσει δύναμη σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, με τον Νίκο Σαββίδη από τη μεριά του να στέλνει το δικό του μήνυμα, αναφέροντας: “Σεβασμός για αυτόν τον πολεμιστή”.

Comments

Trending