ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιτσιούδης στο PAOK24: «Σαν να ήταν χθες…»

Υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ στις μεγάλες μάχες με τη Νάπολι το 1988 πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να τον κερδίζει μόνο από τη βούλα του πέναλτι στο Σαν Πάολο.

Published

on

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Γκιτσιούδη, με τον οποίο επικοινώνησε το PAOK24 προκειμένου να σχολιάσει τον θάνατο του κορυφαίου κατά πολλούς ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

“Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο, πολύ λυπηρό. Ταλαιπωρήθηκε χρόνια με την υγεία του ο Μαραντόνα. Παρακολουθούσα το τι συνέβη μετά την εγχείριση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, το πόσος κόσμος προσευχόταν για την υγεία του. Ήταν ένα ίνδαλμα, ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και μία μεγάλη προσωπικότητα.

Εμείς ήμασταν ασφαλώς τυχεροί που βρεθήκαμε απέναντί του, στα δύο παιχνίδια με τη Νάπολι. Προσωπικά νιώθω πως αυτά τα ματς ήταν χθες, θα τα θυμόμαστε μια ζωή, όπως θα θυμάμαι μια ζωή το ότι παντού στην πόλη της Νάπολι υπήρχαν φωτογραφίες και τοιχογραφίες του Μαραντόνα.

Δεν φοβηθήκαμε ούτε τον Μαραντόνα, ούτε κανέναν ποδοσφαιριστή της Νάπολι, χάσαμε στο Σαν Πάολο 1-0 με πέναλτι, το παλέψαμε στην Τούμπα και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ήταν σίγουρα εμπειρία ζωής…”

Comments

Trending