ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κακή στιγμή το λάθος του Κουέστα, για το διπλό στην Τούμπα»

Στηρίζει τον παίκτη του ο Μάντζιος

Published

on

Για το ολέθριο λάθος του γκολκίπερ του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό και την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Την πλήρη στήριξη του στον Κουέστα, για το ολέθριο λάθος που έδωσε τη δυνατότητα στον Μπουχαλάκη να ισοφαρίσει για τον ΟΣΦΠ και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του στο Χαριλάου, εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος με δηλώσεις του στη NOVA.

«Είναι μια κακή στιγμή. Μια στιγμή που δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να την ξεπεράσουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα, αυτός είναι ο στόχος μας να το αφήσουμε πίσω και να ετοιμαστούμε από όλες τις πλευρές για τον αγώνα της Κυριακής».

Για το αν μίλησε με τον Κουέστα και το κατά πόσο είναι εύκολο να το ξεπεράσει ο Ισπανός:

«Φυσικά μιλήσαμε και χθες, είναι ένας επαγγελματίας. Πρέπει να το ξεπεράσει. Αυτές είναι οι κακές στιγμές του ποδοσφαίρου. Εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε, είμαστε μια καλή οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλη η ομάδα στηρίζει τον Χουλιάν».

Σε ερώτηση για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όσον αφορά την κόπωση θα υπάρχει περισσότερη από τον αντίπαλο. Έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και στόχος μας είναι να πάμε να κερδίσουμε».

Τι πρέπει να έχει ο Άρης:

«Να έχουμε την εικόνα που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Την καλή εικόνα, το ωραίο ποδόσφαιρο, να είμαστε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον Ματίγια:

«Θα δούμε μέχρι την Κυριακή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι έτοιμος ο Ματίγια».

Τέλος, για τη στήριξη στον Κουέστα:

«Γνωρίζω καλά την ομάδα, τα αποδυτήριά μου. Ό,τι κι αν πω τα λένε όλα οι εικόνες. Είμαστε και μεγάλη οικογένεια, υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα παιδιά. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στις κακές στιγμές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες μου, θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής».

Comments

Trending