ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: «Θα κριθεί στη δύναμη, θα παίρναμε το Κύπελλο εάν…»

Πως ο Άρης θα ήταν Κυπελλούχος Ελλάδας σύμφωνα με τον αρχηγό του και οι σκέψεις του 33χρονου στόπερ για το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας

Published

on

Θετικό για τον Άρη είναι το ότι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο αρχηγός των “κίτρινων” μίλησε στην κάμερα της Νova και μεταξύ άλλων σημείωσε πως εάν η ομάδα του περνούσε τους Πειραιώτες τότε θα κατακτούσε και το Κύπελλο και εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Χουλιάν Κουέστα.

“Θεωρώ αν περνούσαμε από τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο. Δεν είχαμε να φοβηθούμε κανέναν. Είναι κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος στόπερ, που ερωτηθείς για το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας, αποκρίθηκε:

«Είναι θετικό που παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, έναν μεγάλο ανταγωνιστή μας. θεωρώ θα το ξεπεράσουμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα ντέρμπι που το περιμένει όλη η πόλη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε.

Το παιχνίδι Θα πάει στη δύναμη, το πάθος και ο καλύτερος θα κερδίσει. Δεν υπάρχει καμία κούραση. Μόνο το ψυχολογικό είναι αυτό που πρέπει να ξεπεράσουμε. Καμία κούραση. Θέλει ψυχή, καρδιά και πάμε να κερδίσουμε»

Comments

Trending