ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέλκας: «Πονάω αλλά θα παίξω την Κυριακή»

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Φενέρ θέλει να επιστρέψει μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Published

on

Ο Δημήτρης Πέλκας αναρρώνει από τον σοκαριστικό τραυματισμό του μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, και σε δηλώσεις του σε Μέσο της Τουρκίας δεν έκρυψε τη θέληση και την αισιοδοξία του πως την Κυριακή θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Έχω λίγο πόνο στο στήθος και στο λαιμό, αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα σε δυο μέρες. Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα, αλλά είμαι δυνατός. Μίλησα με τον γιατρό. Θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για όλα όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του:

«Οι παίκτες, οι εργαζόμενοι, τα μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος, όλοι ήταν μαζί μου. Την επόμενη μέρα, όλοι οι συμπαίκτες και η διοίκηση με κάλεσαν ξανά για να μάθουν το πως είμαι. Αν και είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες, με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέρος μιας μεγάλη οικογένειας. Νόμιζα ότι ήμουν σπίτι μου. Οι φίλαθλοι είναι θαυμάσιοι, χιλιάδες μηνύματα ήρθαν, δεν μπορούσαν να απαντήσω σε όλα. Θα συνεχίσω να κάνω τη θαυμάσια οικογένεια της Φενέρμπαχτσε χαρούμενη».

 

Comments

Trending