ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει η υπόθεση πλαστογραφίας του Άρη

Κλήση μαρτύρων από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Published

on

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις από την πλευρά του Άρη πως δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, η Επιτροπή Δεοντολογίας, “άνοιξε” το φάκελο της υπόθεσης πλαστογραφίας του Άρη. Πιο συγκεκριμένα έγινε κλήση έξι μαρτύρων, που πρόκειται να καταθέσουν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Η κλήση αφορά όσους ανακάλυψαν την υπόθεση της πλαστογραφίας κι ανάλογα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες τους η Επιτροπή Δεοντολογίας θα κρίνει αν θα πάει την υπόθεση στο τελικό στάδιο της δικαστικής απόφασης. Η υπόθεση λοιπόν του πλαστού δελτίου μοιάζει να σοβαρεύει επικίνδυνα. Σε περίπτωση που ο εισηγητής κρίνει βάσιμες τις κατηγορίες ο Άρης θα παραπεμφθεί στο Δικαστικό Τμήμα με συγκεκριμένη πρόταση.

Να θυμίσουμε ότι οι προβλεπόμενες ποινές που μπορούν να επιβληθούν εφόσον αποδειχθεί η παρατυπία είναι οι εξής: Υποβιβασμός ή αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα καθώς οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες. Επιπλέον ο αξιωματούχος που ευθύνεται για την παρατυπία τιμωρείται με ένα χρόνο απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Comments

Trending