ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης: «Γι’ αυτό ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου επέστρεψε στην αποστολή και μίλησε για το περιστατικό στον αγώνα με τον Άρη

Published

on

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το συμβάν στο παιχνίδι με τον Άρη, ζητώντας για μία ακόμα φορά συγγνώμη για την συμπεριφορά του και τις εικόνες που καταγράφηκαν στη διάρκεια του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έγινε πριν από δυο εβδομάδες στην Τούμπα.

«Ένιωσα οτι έπρεπε να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό ένιωσα και αυτό έκανα. Ήταν εικόνες που δεν αρμόζουν, δεν είναι σωστό να περνάνε προς τα έξω. Συμβαίνουν ακόμα και αυτά στις οικογένειες. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας διότι έχουμε μεγάλη ανηφόρα μπροστά μας. Έχουμε τα πλέι οφ, όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Όταν έγινε αυτό το περιστατικό, θεωρήσαμε οτι θα πρέπει να γίνει κάτι για να εκτονωθεί η κατάσταση. Έμεινα εκτός για να ηρεμήσουμε όλοι, να είναι η ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη. Θεωρώ ότι εκείνη ήταν η καλύτερη επιλογή αν και δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα έπρεπε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, κοιτάζουμε μπροστά» ανέφερε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της ομάδας, σχολίασε:

«Δεν θέλω να το λέμε αυτό, θέλω να το δείξουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι, και να το κάνουμε στο γήπεδο. Είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο…»

Comments

Trending