ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… double-double του Τζόλη

Το έψαχνε, το κατάφερε και συνεχίζει

Published

on

Ο Χρήστος Τζόλης δεν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και σε μία μέτρια -για αυτόν- βραδιά κατάφερε να δώσει μία ακόμη ασίστ.

Ο Ίνγκασον έκανε την μπαλιά, ο Σφιντέρσκι πήρε την κεφαλιά, με τον Σβαμπ να βγάζει δεξιά στον Τζόλη κι αυτός να γυρίζει ξανά στον Πολωνό επιθετικό, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι.

Ασίστ Νο10 για τον Τζόλη, που βελτιώνει συνεχώς την στατιστική του σε μία γεμάτη χρονιά, ενώ έχει να επιδείξει και 16 συνολικά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Double-double για τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά του άλλα 9 παιχνίδια στα πλέι οφ και τουλάχιστον 2 ή 3, εφόσον ο “Δικέφαλος” περάσει στον τελικό του Κυπέλλου για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα νούμερά του.

Ο Τζόλης πήρε… σκυτάλη από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που τη σεζόν 2018-19 είχε 10 γκολ και 10 ασίστ, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα κάτι ανάλογο είχε καταφέρει κι ο Δημήτρης Πέλκας με 12 γκολ και 11 ασίστ.

Πηγαίνοντας ακόμη πιο πίσω, τη σεζόν 2013-14 δύο παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό, με τον Λούκας να κάνει φινάλε με 10 γκολ και 15 ασίστ και τον Στοχ με 10 γκολ και 10 ασίστ.

 

 

Comments

Trending