ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιάνει δουλειά στη Νυρεμβέργη ο Ρέμπε!

Μπαίνει ο επίλογος σε μία κάκιστη επιλογή του ΠΑΟΚ – Ποια τα καθήκοντα του Ρέμπε στη Νυρεμβέργη και τι δήλωσε ο… προϊστάμενός του, Ντίτερ Χένινγκ.

Published

on

Έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στη Νυρεμβέργη, είναι ο Όλαφ Ρέμπε! Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, η οποία και αποκάλυψε στις αρχές Μαρτίου τον “γάμο” μεταξύ του γερμανικού συλλόγου και του 42χρονου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο Ρέμπε… πιάνει δουλειά!

“Θα φύγει από την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Είναι προγραμματισμένο  να ξεκινήσει δουλειά εδώ την επόμενη εβδομάδα. Πάντα είχαμε την 1η Απριλίου ως προθεσμία για να προχωρήσουμε με τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Νομίζω πως θα το τηρήσουμε” τόνισε σχετικά στη Bild o αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Ντίτερ Χένινγκ, με τον Ρέμπε να είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση ποδοσφαιριστών και το σκάουτινγκ, όντας ουσιαστικά ο… βοηθός του Χένινγκ.

“Μας βλέπω ως ομάδα. Δεν θα είναι ένας αυτός που θα αποφασίζει για τα πάντα και ο άλλος απλά θα προετοιμάζει μια κατάσταση. Θα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλος, με τρόπο ώστε αυτή η συνεργασία να έχει κέρδη για την ομάδα. Θέλουμε να χαράξουμε μια καλή μεταγραφική πολιτική μαζί” συμπλήρωσε ο Χένινγκ, ο οποίος όμως θα έχει την τελευταία λέξη όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ο συντάκτης του κειμένου.

Comments

Trending