ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό με την Κ19 και το μαγικό του Κωνσταντέλια (vid)

Δοκάρι, πέναλτι και ένα μαγικό τελείωμα του Κωνσταντέλια

Published

on

Στο πλαίσιο της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με την Κ19, όπως και σε άλλες στιγμές μέσα στην χρονιά, μιας και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προγραμματιστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι με τις συνθήκες και τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Σήμερα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έπαιξαν με αυτούς τις Κ19 και πήραν χρόνο και παίκτες που δεν αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια, όπως ο Λάζαρος Λάμπρου, ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και οι νεαροί Περέιρα και Κωνσταντέλιας που πέρασε σαν αλλαγή. Όπως φαίνεται και στα πλάνα από το φιλικό, η ανδρική ομάδα κέρδισε με 3-0 την Κ19, με τον Λάζαρο Λάμπρου να κάνει το 1-0 από το σημείο του πέναλτι, τον Ελ Καντουρί να κάνει το 2-0 με ωραίο πλασέ, αλλά το νεαρό Κωνσταντέλια να βάζει την υπογραφή του, με ένα μαγικό πλασέ στο τέλος για το 3-0.

Η έμπνευση και η ολοκλήρωση της προσπάθειας του Κωνσταντέλια είναι σίγουρα το highlight της ημέρας, αλλά και του αγώνα. Απολαύστε το, όπως και όλα τα στιγμιότυπα από τη φιλική αναμέτρηση στο βίντεο παρακάτω.

Comments

Trending