ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα βραβείο, τρεις υποψήφιοι!

Νινούα, Ζίβκοβιτς ή Σφιντέρσκι;

Published

on

Τη δυνατότητα να αναδείξουν το καλύτερο “ασπρόμαυρο” γκολ του Μαρτίου, έχουν εδώ και λίγα λεπτά οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Υποψήφιοι είναι οι Νίκα Νικούα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κάρολ Σφιντέρσκι, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει σχετικά:

“Πρώτος υποψήφιος ο Νίκα Νινούα . Ο Γεωργιανός μέσος στο παιχνίδι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και φρόντισε να είναι εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο. Ο Καγκάβα του έδωσε τη μπάλα κι αυτός με ένα έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Δεύτερος… μονομάχος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21 στο γήπεδο της Τούμπας με δύο γκολ. Ο Zile άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μετά από κεφαλιά-πάσα του Ίνγκασον.

Τέλος το βραβείο διεκδικεί κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός φορ βρίσκετα σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και η άμυνα της ΑΕΚ το… κατάλαβε από πρώτο χέρι. Μπορεί το γκολ που έβαλε στο πρώτο μέρος να ακυρώθηκε, αλλά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ο Swarovski βρήκε δίχτυα, ολοκληρώνοντας με ένα εξαιρετικό τελείωμα μία όμορφη ομαδική προσπάθεια”.

Comments

Trending