ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 25άδα στην Αθήνα για ΠΑΟ και ΑΕΚ

Η αποστολή του Δικεφάλου ενόψει Λεωφόρου και ΟΑΚΑ

Published

on

Βαλίτσες παραμονής στην Αθήνα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ετοίμασαν οι ασπρόμαυροι, που ξεκίνησαν με νίκη την πορεία τους στα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, και θέλουν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, στον δρόμο της κατάληψης της δεύτερης θέσης της Super League Interwetten. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής (4/4, 15:00) τον Παναθηναϊκό, και το βράδυ της Τετάρτης (7/4) την ΑΕΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος της προπόνησης, επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές, που είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δρομικές ασκήσεις, rondo, τουρνουά τριών ομάδων και στο φινάλε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις ο μόνος που δεν είναι ιατρικά έτοιμος είναι ο Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συνεχίζει την πορεία του προς την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Comments

Trending