ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαμπά: “Με βοήθησε ο Μάτος στον ΠΑΟΚ”

Ο Λέο Ζαμπά πραγματοποίσε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βάσκο Ντα Γκάμα και δε ξέχασε αλλά ούτε και το …μόνιμο συμπάικτη του όπως φαίνεται.

Published

on

Ο Λέο Ζαμπά, είναι κι επίσημα παίκτης της Βάσκο Ντα Γκάμα, σ’ έναν δανεισμό που πέρασε από 40 κύματα αλλά εν τέλει ολοκληρώθηκε. Στις πρώτες του δηλώσεις στην ομάδα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον ΠΑΟΚ αλλά και στο νέο του συμπαίκτη τον οποίο γνωρίζει αρεκτά καλά, τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μιλησε με τα καλύτερα λόγια για το συμπατριώτη του, τονίζοντας πόσο πολύ τον βοήθησε στο ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε αρχικά για τον Μάτος:

«Ο Λέο Μάτος ήταν πολύ σημαντικός για μένα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Δεν μιλούσα αγγλικά και με βοήθησε τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Παίξαμε δυόμισι χρόνια στα δεξιά, με βοήθησε πολύ με ασίστ και γκολ. Με έκανε να εξελιχθώ επαγγελματικά και ως αθλητής. Ήταν σημαντικός στις διαπραγματεύσεις και με την Βάσκο. Μου έδωσε να καταλάβω ποια είναι η δόμηση του συλλόγου και με συμβούλευσε».

Όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίζεται:

«Έχω τα χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα κι η δύναμη. Παίζω από τα άκρα, αλλά μπορώ επίσης να παίξω στην κορυφή της επίθεσης, ψεύτικο εννιάρι».

Comments

Trending