ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: «Στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά οι χαρακτήρες και οι άνδρες» (vid)

Οι ατάκες του Ουρουγουανού στην κάμερα του PAOK TV

Published

on

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έφυγε με τη νίκη με 1-0 από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά, ωστόσο ο Γκαρσία στις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV σχολίασε ότι τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση που υπάρχει. Είναι κάποιες συγκεκριμένες στιγμές που ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά που κρίνουν πρόκριση στον τελικό. Έχω αποδείξει πολλές φορές ότι είμαι θιασώτης άλλου είδους ποδοσφαίρου. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο για να έρθει η επιτυχία έχει πολλούς δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις. Από τη δικιά μου την πλευρά κοιτάζω να διαβάζω όσο καλύτερα μπορώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλη ομάδα και να δώσω στους ποδοσφαιριστές μου ότι καλύτερο γίνεται για να αισθάνονται άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμη. Είναι απλώς ένα μικρό βήμα. Απομένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας για να πάμε στον τελικό. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και θεωρώ ότι σε κρίσιμες στιγμές βγαίνουν μπροστά οι χαρακτήρες και οι άντρες».

Σε ερώτηση για τα κόκκινα μάτια του και αν αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα απάντησε με χιούμορ:

«Είμαι 43 ετών και πλέον δεν βλέπω και τόσο καλά. Προσπαθώ να φάω τρώω ψάρι και καρότα».

Comments

Trending