ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία σε έξαλλη κατάσταση

Η πωρωτική ομιλία, τα μηνύματα στους παίκτες και τα… κόκκινα μάτια

Published

on

Τα δικά του μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του θέλησε να περάσει ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης για τα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Με τους σφυγμούς να είναι στο «κόκκινο» λίγο μετά το φινάλε του αγώνα που κρίθηκε από το εντυπωσιακό γκολ του Μουργκ από εκτέλεση φάουλ ο Ουρουγουανός προπονητής συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και προχώρησε σε μία πωρωτική ομιλία για να τους ανεβάσει και άλλο τη ψυχολογία.

Στο επίκεντρο των όσων μετέφερε ο Γκαρσία στους ασπρόμαυρους ποδοσφαιριστές ήταν η σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του φετινού κυπέλλου.

Αυτό ήταν που ζήτησε ξανά και ξανά από τους παίκτες του, σημειώνοντας ότι η νίκη στο ΟΑΚΑ δε σημαίνει τίποτα, αφού όλα για την πρόκριση στον τελικό θα κριθούν στην ρεβάνς της Τούμπας.

Φυσικά, το παραπάνω δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Γκαρσία και ο ΠΑΟΚ υποβαθμίζουν τη σημασία του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Η ένταση στο πρόσωπο του Ουρουγουανού ήταν εμφανής και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην κάμερα του PAOK TV όταν και ρωτήθηκε για τα κόκκινα μάτια του, με τον ίδιο πάντως να σχολιάζει με σκωπτικό χιούμορ, ότι απλώς χρειάζεται να τρώει λίγο παραπάνω ψάρι και καρότο, επειδή έχει φτάσει και στα 43 του χρόνια…

Comments

Trending