ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να χτίσουμε πάνω στο σημερινό θρίαμβο» (video)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του

Published

on

Ο Ουρουγουανός τεχνικός απάντησε στις ερωτήσεις των ΜΜΕ, αναφέροντας αρχικά, για τη σημερινή νίκη… «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας, όχι μόνο για τη νίκη που ήταν καθαρή, αλλά γιατί επιβραβεύτηκε η σκληρή δουλειά που κάνουμε όλες τις εβδομάδες. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, κατάφεραν και βρήκαν μέσα τους τη δύναμη να κάνουμε αυτήν την εμφάνιση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στις δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολο να παίξεις, όπως παίξαμε εμείς σήμερα. Αυτό το παιχνίδι έχει περάσει στην ιστορία και συνεχίζουμε τη δουλειά για τον επόμενο αγώνα».

Για την αλλαγή σχηματισμού στο σημερινό παιχνίδι και το σκεπτικό του:
«Πάντα, καθημερινά προσπαθούμε να αξιολογήσουμε την ομάδα, να δούμε που χρειάζεται να βελτιωθεί και πως να τη βοηθήσουμε εμείς από τη δική μας πλευρά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται με ένα συγκεκριμένο σύστημα τον τελευταίο καιρό, οπότε από τη μία πλευρά, παρόλο που επιθετικά, δεν αλλάξαμε τον τρόπο λειτουργίας μας, αμυντικά, κάναμε κάποιες προσαρμογές, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τα αντίπαλα ατού».

Για τη συνέχεια με τον Άρη και αν σκέφτεται ανάλογη διάταξη και στη συνέχεια:
«Πρώτα απ’όλα πρέπει να δούμε τους παίκτες που αγωνίστηκαν, να κάνουμε καλή αποκατάσταση. Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες που εμφάνισαν κάποια μικροπροβλήματα, να δουλέψουμε δυνατά με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, γιατί πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ουσιαστικά από αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου και με βάση αυτό, θα αποφασίσουμε για το καλύτερο σε ό,τι αφορά παίκτες και σύστημα».

Για το αν αλλάζει την ψυχολογία το σημερινό αποτέλεσμα:
«Αντιπροσωπεύει ένα βραβείο για τους παίκτες. Ξέτουμε πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, να αγωνίζεσαι καλύτερα, να αξίζεις να κερδίζεις και τελικά να μην το καταφέρνεις, λόγω κάποιων γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Από την άλλη, είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας, που όταν είναι στις κερκίδες, μας στηρίζει και μας «σπρώχνει». Αυτό ισχύει βέβαια για όλες τις ομάδες, αλλά πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας, είναι διαφορετικός. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έκανε ένα θρίαμβο σήμερα, θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό και να συνεχίσει στους επόμενους αγώνες».

Comments

Trending