ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει ο Μπόλονι για Τούμπα

Που καταλήγει ο Ρουμάνος τεχνικός όσον αφορά την ενδεκάδα

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off της Superleague Interwetten. Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στην Τούμπα με σκοπό να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει θέση ο Σωκράτης Διούδης, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δείχνει εμπιστοσύνη στον Έλληνα γκολκίπερ παρά την κριτική, που έχει δεχθεί τελευταία. Οι υπόλοιπες θέσεις της άμυνας δεν έχουν ξεκαθαρίσει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να περιμένει την τελευταία προπόνηση για να πάρει μια οριστική απόφαση.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Αλεξανδρόπουλος και ο Νιάς αναμένεται να κρατήσουν τις θέσεις τους ενώ θέση δίπλα τους θα πάρει ξανά ο Μαουρίσιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης των πρασίνων ο Φώτης Ιωαννίδης μοιάζει να έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα με τους Μακέντα και Καρλίτος να μάχονται για να βρεθούν στο πλευρό του. Υποψηφιότητα έχει κι ο Αϊτόρ, που ναι μεν έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στο Δικέφαλο τη φετινή χρονιά αλλά από την άλλη πλευρά δεν ήταν θετικός κόντρα στον Άρη.

Comments

Trending