ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έχει συσσωρευτεί κόπωση…» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο κομμάτι της κούρασης και στα λάθη του πρώτου μέρους

Published

on

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη Nova:

Για την εικόνα σήμερα, τη διατήρηση του μηδέν, αλλά χωρίς νίκη αυτήν τη φορά:
«Αν το δούμε σφαιρικά, στα τρία τελευταία ντέρμπι, η ομάδα πήρε επτά βαθμούς. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Σήμερα, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από ότι στο δεύτερο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετά εύκολα λάθη. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι πλησιάζοντας στο τέλος, έχει συσσωρευτεί κόπωση στους παίκτες. Δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία σήμερα και κάποια λιγότερο καλά».

Για την απουσία του Α. Ζίβκοβιτς:
«Όταν λείπει ένας παίκτες το νιώθεις πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά στην υγεία του. Βέβαια, αυτό έδωσε την ευκαιρία να παίξουν κάποιοι άλλοι και για αυτό λέμε ότι όλοι πρέπει να είναι προετομασμένοι όλοι, ανά πάσα στιγμή. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο».

Για το rotation σήμερα:
«Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Υπήρχε κάποιο πλάνο, αλλά μετά την έναρξη του αγώνα, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δε μας επιτρέπουν να το ακολουθήσουμε στην εντέλεια. Τον… ηλικιωμένο Βιεϊρίνια, είχαμε στο μυαλό μας να τον ξεκουράσουμε από ένα σημείο και μετά, αλλά δε μας το επέτρεψαν οι συνθήκες του αγώνα. Δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα και αυτό, φαίνεται τώρα στο τέλος. Αν είχε κάνει κανονικά προετοιμασία θα ήταν αυτός σε όλους τους αγώνες φουλ μπακ. Θέλαμε να ξεκουράσουμε και τον Μπάμπα, αλλά έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες για να ξεκουράσουμε τους παίκτες που θέλουμε».

Για την ενεργοποίηση παικτών όπως ο Μιχαηλίδης και ο Λύρατζης:
«Δεν είναι εύκολο να βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και είναι λογικό να τους λείπει ο ρυθμός. Το ίδιο ισχύει και με τον Τσιγγάρα. Τους γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω τι μπορούν να δώσουν αλλά και το χαρακτήρα που έχουν για να αγωνίζονται εδώ».

Comments

Trending