ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωσηφίδης: ” Από τη φύση του ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα, που πρέπει να κερδίζει” (vid)

Ο Κώστας Ιωσηφίδης, γενικός αρχηγός της κ-19 του ΠΑΟΚ, μίλησε για το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος στο Μαρακανά, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο Δικέφαλο

Published

on

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Ιωσηφίδης μίλησε στον “Κόσμο των Σπορ” για το «έπος του Μαρακανά» και το ντεμπούτο του στην Εθνική Ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε, σχετικά με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση. Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα προκριθούμε και θα πάμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να μπουν στον σωστό δρόμο.

Στις ακαδημίες γίνεται μια πολύ καλή και μεγάλη δουλειά, έχουν αξιοποιηθεί κάποια παιδιά. Άλλα πήγαν σε άλλες ομάδες. Νομίζω ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και άλλα παιδιά από την ομάδα και ότι μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να κερδίζει είναι από την φύση του έτσι. Οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο και πως υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Καλό είναι να κερδίζουμε τίτλους, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, εγώ πιστεύω και αισιοδοξώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Comments

Trending