ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ δένεται ξανά (pics)

Στιγμές μετά την πρόκριση, που αποδεικνύουν την αλλαγή του κλίματος στην ομάδα

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αναμφίβολα έψαχνε εδώ και καιρό να πετύχει την αλλαγή του κλίματος μέσα στην οικογένεια του. Κακά τα ψέματα ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι οι νίκες. Το διπλό στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, έθεσε τις βάσεις για κάτι τέτοιο. Οι νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό κι Άρη στα playoffs το ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό.

Η πρόκριση ωστόσο απέναντι στην ΑΕΚ με ανατροπή κι ο μεγάλος στόχος του κυπέλλου, που βρίσκεται πλέον μπροστά, ανέτρεψαν τα πάντα. Οι στιγμές μετά το τέλος του ημιτελικού είναι χαρακτηριστικές. Όλη η ομάδα ενωμένη, μια αγκαλιά, να πανηγυρίζει στο κέντρο του γηπέδου. Δεν είναι πως το επίτευγμα ήταν κάτι το ακατόρθωτο ή κόντρα σε κάποιο μεγαθήριο, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι κόντρα στη Μπενφίκα.

Ήταν το γεγονός πως όλοι μαζί, ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του, έδειξαν πως ακόμη υπάρχει μέταλλο και ψυχή στην ομάδα, που τόσο πολύ ανάγκη είχε ν’ αρχίσει να κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Τα πειράγματα κι οι αγκαλιές στον Ουρουγουανό τεχνικό, καθώς κι η ομιλία του στο κέντρο του γηπέδου, μαρτυρούν πως η ομάδα έχει δεθεί ξανά κι αφήνει πίσω της τα κακώς κείμενα.

Αν μη τι άλλο ένας από τους βασικούς παράγοντες, που οι ασπρόμαυροι πετύχαιναν τους στόχους τους τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως η ομάδα ήταν μία οικογένεια, μια γροθιά. Μπορεί ν΄ακούγεται κλισέ αλλά παίζει κι αυτό το ρόλο του. Αυτό δε σημαίνει πως λύθηκαν τα προβλήματα αλλά εικόνες σαν κι αυτές δείχνουν πως μάλλον βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

 

 

 

Comments

Trending