ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή σε ντέρμπι εντός, πέντε χρόνια μετά (vid)

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στην Τούμπα όταν έμενε πίσω στο σκορ

Published

on

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο ΠΑΟΚ είχε πέντε χρόνια να επιστρέψει από εντός έδρας ντέρμπι στο οποίο είχε μείνει πίσω στο σκορ. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, αυτά στα οποία είχε προηγηθεί ήταν σαφώς περισσότερα. Εξαίρεση αποτελεί το περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου οι ασπρόμαυροι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-2 σε 3-2.

Επίσης, τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Άρη, ισοφάρισε σε 2-2 ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2. Ωστόσο δεν πρόκειται για ολική ανατροπή κι έτσι συμπληρώθηκαν σχεδόν πέντε χρόνια από την τελευταία ολική ανατροπή σε ντέρμπι στην Τούμπα.

Η τελευταία φορά λοιπόν που είχε συμβεί αυτό ήταν στις 11 Μαΐου του 2016 και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική των Play Offs της σεζόν 2015-16 στην άδεια και πάλι μεν αλλά λόγω τιμωρίας Τούμπα. Για την ιστορία, ο Δικέφαλος με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του, έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Γιόχανσον στο 44ο λεπτό.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκάρι Ροντρίγκεζ με εκπληκτικό σουτ κι ο Μυστακίδης με πανέξυπνη κεφαλιά έκαναν το 2-1. Για την ιστορία το σύνολο του Ίβιτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ, κατέλαβε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Comments

Trending