ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τρίτη φορά στο ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν

Έκτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν

Published

on

Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί απόψε (05/05) το βράδυ ο ΠΑΟΚ (21:30) για ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off της Superleague Interwetten. Αυτή θα είναι η έκτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τους ασπρόμαυρους να είναι αήττητοι μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, παίρνοντας και την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα.

Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 13 παιχνίδια που τέθηκε αντιμέτωπος με την ένωση, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι Άντριαν Περέιρα και Ενέα Μιχάι προπονήθηκαν με την ομάδα εχθές ενώ οι Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεκίνησε τρέξιμο κι ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

Στην αντίπερα όχθη ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κι αυτό το γεγονός οφείλεται σε ενοχλήσεις, που είχε στη δεξιά ποδοκνημική. Εκτός έμειναν ακόμη οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα και Ζίγκα Λάτσι.

Ο Ιρφάν Πέλιτο από τη Βοσνία θα είναι ο διαιτητής της συνάντησης. Βοηθοί του 36χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Σενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέλιο με τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά από την Πέλλα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ορέλ Γκρίνφελντ από το Ισραήλ με βοηθό VAR την Χρυσούλα Κουρουμπίλια του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Comments

Trending