ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 2/2 του Μουργκ στο ΟΑΚΑ (vid)

Χτυπάει στο τέλος και δίνει τη λύση στον ΠΑΟΚ

Published

on

Μετά τα παιχνίδια των ημιτελικών του κυπέλλου, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τα Play off της Superleague. Αυτή θα είναι η έκτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. Δύο εξ αυτών κρίθηκαν από τον Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να χτυπά στο τέλος των αναμετρήσεων. Μπορεί να μην έχει σκοράρει αρκετές φορές, τέσσερις για την ακρίβεια, αλλά και τις δύο φορές στο ΟΑΚΑ έσωσε την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο μάλιστα είχε έρθει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όταν ήρθε από τον πάγκο, κι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπίσεσβαρ και την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΚ κι ισοφάρισε σε 1-1 στο 89ο λεπτό σε παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος αλλά του έλειπε το γκολ.

Το δεύτερο ήταν και το πιο καθοριστικό του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Με το σκορ του πρώτου ημιτελικού στο 0-0 και το ρολόι να δείχνει το 94ο λεπτό, ο Τόμας Μουργκ, εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, που είχε κερδίσει ο Ουάρντα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και βάζοντας τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Θυμηθείτε τις δύο φάσεις:

Comments

Trending