ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διχασμένοι για Λημνιό

Τελευταία ευκαιρία ή δανεισμός το δίλλημα στους ανθρώπους της Κολωνίας για τον Έλληνα διεθνή

Published

on

Σε… κρίσιμο σταυροδρόμι φαίνεται πώς βρίσκεται η υπόθεση σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας express.de αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Έλληνα διεθνή, σημειώνοντας ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βοηθήσει την ομάδα του.

Δώδεκα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, χωρίς γκολ και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί για περισσότερα από 90 λεπτά, σημειώνει το άρθρο της γερμανικής ιστοσελίδας, που αφήνει ωστόσο ένα «παραθυράκι» σχετικά με το μέλλον του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στην Κολωνία.

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν πειστεί ακόμη από τις δυνατότητες του Λημνιού και να εμφανίζονται απογοητευμένοι για την απόφαση της Κολωνίας, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη καθώς πιστεύει πάρα πολύ στην εξέλιξη του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Απλώς πρέπει να του δώσετε χρόνο. Είναι νέος και γρήγορος. Δεν είναι τυχαίο που είναι διεθνής» αναφέρει ο Φούνκελ που θεωρεί ότι ο Λημνιός έχει όλα όσα χρειάζονται για να σταθεί στην Μπουντεσλίγκα.

Το άρθρο αναφέρει ότι ο Λημνιός δεν έχει ακόμη καταφέρει να προσαρμοστεί στον ρυθμό παιχνιδιού του γερμανικού πρωταθλήματος, με τον Φούνκελ πάντως να δικαιολογεί τον Έλληνα διεθνή λέγοντας ότι είναι ενθουσιώδης και μπορεί να κάνει ένα ή δύο λάθη. Άλλωστε, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι διαφορές ελληνικού και γερμανικού πρωταθλήματος είναι τεράστιες.

Από την άλλη, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς λόγω της πανδημίας, οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο Λημνιός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και στα δεδομένα ζωής της πόλης και να γνωρίσει νέα πράγματα.

Το καλοκαίρι θα δοθεί τελευταία ευκαιρία στον Έλληνα διεθνή, σημειώνει το δημοσίευμα, ώστε να πείσει τους ανθρώπους της Κολωνίας ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ, διαφορετικά θα δοθεί δανεικός, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το 2024.

Comments

Trending