ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλο το κενό στο κέντρο ενόψει Ολυμπιακού

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ στον άξονα

Published

on

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Superleague Interwetten. Πιο συγκεκριμένα οι ελλείψεις των ασπρόμαυρων έχουν να κάνουν με το χώρο της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Στέφαν Σβααμπ, που ο καθένας για ξεχωριστούς λόγους δε θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας.

Ο Μαροκινός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και με τον τελικό του κυπέλλου να βρίσκεται μπροστά δεν υπάρχει καμία διάθεση για βιαστικές κινήσεις. Από την πλευρά του ο Αυστριακός, συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό κίτρινων καρτών κι έτσι θα απουσιάσει για πρώτη φορά σε παιχνίδι των Playoff.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κανέναν εκ των δύο βασικών του χαφ. Η πρώτη ήταν στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τη Λάρισα. Βέβαια εκεί η πρόκριση είχε κριθεί κι έτσι η επιλογή της απουσίας τους ήταν για λόγους τακτικής.

Θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν όπως όλα δείχνουν οι Θεοχάρης Τσιγγάρας και Ντόουγκλας Αουγκούστο στην προσπάθεια να καλύψουν το κενό. Αυτή δε θα είναι η πρώτη τους συνύπαρξη σε αυτή τη θέση καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο 0-0 της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Play Off.

Comments

Trending