ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ με Φωτιά

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Έλληνα διαιτητή

Published

on

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει ως πρώτος διαιτητής την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη επιλογή καθώς πλέον οι ξένοι διαιτητές αποτελούσαν τον κανόνα στα ντέρμπι.

Ο Βασίλης Φωτιάς τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους ασπρόμαυρους να μετρούν δύο ισοπαλίες και μάλιστα σε παιχνίδια που δεν το περίμεναν και μια νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Αρχικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ν.Π.Σ. Βόλος, όπου ο Δικέφαλος έμεινε στο 0 τρεις ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Κρασνοντάρ.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν η νίκη με 2-0 επί του Αστέρα με τον Φωτιά ν’ αφήνει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος όταν απέβαλε τον Ομάρ Ελ Καντουρί για χτύπημα εκτός φάσης στον Σουάρεθ. Βέβαια αν κοιτάξουμε προσεκτικά στην επανάληψη θα δούμε πως προηγείται το χτύπημα του Ισπανού στον Ελ Καντουρί κι εφόσον αποβάλλεται ο Μαροκινός θα έπρεπε ν’ αποβληθεί κι ο παίκτης του Αστέρα. Αυτή ήταν κι η μοναδική κόκκινη κάρτα, που έχει δείξει φέτος ο κ. Φωτιάς. Τρίτο ήταν αυτό κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας με το τελικό 2-2 να έρχεται με γκολ ισοφάρισης από τον Ίνγκασον λίγο πριν τη λήξη.

Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν που θα διευθύνει ο διαιτητής του συνδέσμου Πέλλας . Μοναδικά παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες των Play Off ήταν τα δυο παιχνίδια του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία. Σε 17 συνολικά παιχνίδια έχει δείξει 67 κίτρινες κάρτες ενώ έχει υποδείξει συνολικά εννέα φορές την εσχάτη των ποινών.

Comments

Trending