ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο ραντεβού

ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους 10 ημέρες πριν το μεγάλο τελικό

Published

on

Μόλις δέκα ημέρες πριν το μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό, οι ασπρόμαυροι θα δοκιμαστούν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play-off της Superleague Interwetten, στο Γ. Καραϊσκάκης. Μετά τη νίκη επί του Άρη και τη διαφορά ασφαλείας που απέκτησαν από τους κιτρινόμαυρους, οι παίκτες του Δικεφάλου θα προσπαθήσουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενόψει και του τελικού.

Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή χρονιά. Στα τρία που έχουν προηγηθεί, οι δύο μονομάχοι έχουν από μία νίκη ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Πέρα από τον χαρακτήρα του ντέρμπι που έχουν τέτοιες αναμετρήσεις, υπάρχει κι ο παράγοντας γόητρο ενώ δεν παύει ν’ αποτελεί πρόβα τζενεράλε για τις 22 Μαΐου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει στη διάθεση του, τον τραυματία Ομάρ Ελκαντουρί καθώς και τον παρτενέρ του στο χώρο του κέντρου, Στέφαν Σβααμπ, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες κόντρα στον Άρη. Στον αντίποδα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών κι έτσι ο Σα συγκέντρωσε μια μεγάλη αποστολή.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από τη Novasports HD. Εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά το live του PAOK24, όπου θα υπάρξει κι αναλυτικό ρεπορτάζ.

Comments

Trending