ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι όμως ο Χιμένεθ μπορεί να μείνει…

Θα μπορούσε να μείνει για να μην επιστρέψει και πάλι στα μέσα της επόμενης σεζόν

Published

on

Τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και μετά, ο Ισπανός τεχνικός που ήταν παρών στο κύπελλο της Ένωσης το 2011, αλλά και στο πρωτάθλημα που κέρδισε στις δικαστικές αίθουσες το 2018, μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ και τόνισε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και μπορεί να μείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Χιμένεθ έφυγε σαν αποτυχημένος το 2012 από την ΑΕΚ παρότι είχε πάρει το κύπελλο την προηγούμενη σεζόν, ξαναγύρισε επί διοίκησης Μελισσανίδη και έφυγε παρότι “στέφθηκε” πρωταθλητής το 2018 για να πάει στην Λας Πάλμας και στη Β’ Ισπανίας. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ και έφυγε στο τέλος της σεζόν 2018-19, ενώ φέτος πήγε στην ΑΕΚ για 4η φορά στην καριέρα του.

Στις δηλώσεις του, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε για το μέλλον του λέγοντας: “Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάτια παντού. Ήταν μια συνάντηση όπως πολλές άλλες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε για την ομάδα και το παρόν, μιλήσαμε σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε. Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο και να αγκαλιάσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ μετρά 3 συνεχόμενους χαμένους τελικούς από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο Ελλάδας.

Comments

Trending