ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο του Γκαρσία για τον τελικό

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι

Published

on

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε κι άπαντες στο Δικέφαλο μετρούν αντίστροφα ενόψει της μάχης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Πάμπλο Γκαρσία απέφυγε ν’ αναφερθεί στα πρόσωπα που θα εμπιστευθεί για την τελική ενδεκάδα ωστόσο το πλάνο του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια μαρτυρά κατά κάποιο τρόπο την πιθανή ενδεκάδα, που θα παρατάξει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για τρίτο συνεχόμενο τελικό. Η τριάδα στην άμυνα θ’ αποτελείται από τους Βαρέλα, Βιεϊρίνια και Κρέσπο με τους δύο τελευταίους να παίρνουν θέση στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Στα δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ αναμένεται να δούμε τον Ροντρίγκο ενώ αριστερά φανέλα βασικού θα πάρει ο Μπαμπά.

Το δίδυμο  στο κέντρο θ’ αποτελείται από τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβααμπ, που προφυλάχθηκαν στα τελευταία παιχνίδια καθώς οι λύσεις των ασπρόμαυρων στο κέντρο δεν είναι εκ των πραγμάτων πολλές.  Όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, δεξιά στην επίθεση θα βρεθεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Γκαρσία να περιμένει πολλά από τον Σέρβο εξτρέμ. Απέναντι θα βρεθεί μάλλον ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που είχε κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Μικαέλ Κρμέντσικ, που έχει προτιμηθεί από τον Ουρουγουανό τεχνικό στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Comments

Trending