ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Καντουρί: Η επόμενη μέρα

Η περίπτωση του Μαροκινού και το συμβόλαιο, που λήγει

Published

on

‌Ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 λίγο μετά την άφιξη του Ραζβάν Λουτσέσκου και σχεδόν ταυτόχρονα με τον αποκλεισμό σοκ από την Έστερσουντ. Η φετινή χρονιά ήταν η τέταρτη που ολοκληρώθηκε με τον Μαροκινό να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Το καλοκαίρι του 2019 είχε φτάσει κοντά στην πόρτα της εξόδου. Θα μπορούσε να του δοθεί ο χαρακτηρισμός, “παίκτης του προπονητή” μιας κι όσοι προπονητές πέρασαν αυτή την 4ετια από τον Δικέφαλο τον είχαν βασικό και μάλιστα σε διάφορες θέσεις βλέποντας τον ως παίκτη εργαλείο. Στα θετικά του λογίζεται και το γεγονός πως δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα κατά την παρουσία του στην ομάδα.

Με απολογισμό 3 κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα η θητεία του στον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πετυχημένη. Ακόμη κι αν για συγκυριακούς λόγους δεν αγωνίστηκε σε κανέναν τελικό κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως έχει βάλει τουλάχιστον ένα λιθαράκι στην πορεία της ομάδας αυτή την 4ετία. Το συμβόλαιο του ωστόσο φτάνει στη λήξη του κι η επόμενη μέρα θ’ απασχολήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Μαροκινός είναι αλήθεια πως ως τώρα δεν έχει βρει κάποια προοπτική στο εξωτερικό που να τον καλύπτει. Άλλωστε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το γεγονός πως υπάρχουν ήδη κάποιες επαφές με τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν είναι παίκτης που θα τον ενδιέφερε ένα πιθανό σενάριο μετακόμισης στην Τουρκία η σε κάποιο πρωτάθλημα τέτοιου τύπου. Δε θα ψάξει δηλαδή τα εύκολα λεφτά θυσιάζοντας το να είναι ανταγωνιστικός.

Η πρόθεση στις συζητήσεις που υπάρχουν είναι η ανανέωση της συνεργασίας για δυο ακόμη χρόνια, με τον παίκτη να μην εμφανίζεται αρνητικός. Βέβαια υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να τεθούν στο τραπέζι ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο παράγοντας που δίνει στον παίκτη το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Όπως και να έχει το θέμα του Ελ Καντουρί είναι ένα από αυτά που θα εξεταστεί με ενδιαφέρον στο επόμενο διάστημα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να μην αποκλείουν σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο της παραμονής του στο σύλλογο

Comments

Trending