ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φυγή Ρέμπε και η αλλαγή του κλίματος

Ο Μάρτιος που σημάδεψε τον ΠΑΟΚ

Published

on

Στις αρχές Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ έβλεπε τον Όλαφ Ρέμπε να αποφασίζει να κινηθεί, και μάλιστα με γοργά βήματα, προς την πόρτα της εξόδου. Η όποια ελπίδα για το πρωτάθλημα είχε μειωθεί στο ελάχιστο, η μάχη για την δεύτερη θέση είχε «φουντώσει», το κύπελλο ήταν σε εξέλιξη και ο τεχνικός διευθυντής όχι μόνο δεν έβλεπε μέλλον στη θέση του, αλλά αποφάσιζε να κατέβει από το καράβι όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Ο Δικέφαλος έψαχνε ηρεμία και όχι μόνο δεν την είχε, αλλά λιγόστευαν και εκείνοι που – υπό άλλες συνθήκες – θα έπρεπε να βοηθούν για την βελτίωση καταστάσεων στο εσωτερικό της ομάδας.

Ήταν η στιγμή που ο ΠΑΟΚ έπρεπε να απορροφήσει τους κραδασμούς από το κακό φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν, με 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια, και να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ. Το προπονητικό τιμ, μαζί με τα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, κλήθηκαν να αντιστρέψουν το κλίμα. Με συζητήσεις, με αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν, με ομιλίες και μια σειρά κινήσεων.

Από το εσωτερικό, αποχώρησε ο Ρέμπε που δεν μπόρεσε να «κολλήσει» και από κάποια στιγμή ήταν και εκτός κλίματος, με ο,τι συνεπάγεται αυτό, και το υπόλοιπο γκρουπ κινήθηκε συσπειρωμένο προς την κατεύθυνση της αλλαγής των δεδομένων, που έφερε τελικά την δεύτερη θέση και την κατάκτηση του κυπέλλου, στόχοι πάνω στους οποίους προσαρμόστηκε ο ΠΑΟΚ.

 

Comments

Trending