ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θέλει να κρατήσει τον Εσίτι η Γκεζτέπε”

Η θετική εισήγηση και τα “θέλω” των Τούρκων

Published

on

Ο Άντερσον Εσίτι δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ κι αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Νιγηριανός μέσος, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκεζτέπε κι έπαιξε σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, σκοράροντας μάλιστα κι ένα γκολ, που είναι… ιστορικό για τον ίδιο!

Μπορεί να μην κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον “Δικέφαλο”, ωστόσο όπως αναφέρουν σήμερα μέσα στην Τουρκία, ο Ουνάλ Καραμάν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Μάλιστα, σήμερα τα μέσα της χώρας σημειώνουν πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού με φόντο τη νέα σεζόν, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Γκεζτεπέ την παραμονή του 27χρονου Νιγηριανού μέσου.

Ωστόσο -σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα- όλα θα κριθούν από το ποσό που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το deal και να παραμείνει στην Τουρκία ο Εσίτι, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023, με την Γκεζτέπε να μην είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί τι θα συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση…

Comments

Trending