ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλη η αλήθεια για τον τεχνικό διευθυντή

Σε τι φάση βρίσκεται η ΠΑΕ με το καυτό θέμα

Published

on

 

 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως η άλλη κομβική θέση της ομάδας παραμένει κενή.

Η αλήθεια είναι πως με την υπόθεση του ΤΔ ασχολήθηκαν πολλοί μέσα στον ΠΑΟΚ, κυρίως από το τμήμα σκάουτινγκ, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Μετά την υπογραφή συμβολαίων με τον προπονητή, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ να συγκεντρώσουν πληροφορίες για όλες τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα ή αν έχουν να προτείνουν κάποιο εναλλακτικό πλάνο έτσι ώστε να καλυφθεί η σύνδεση μεταξύ κλαμπ και αγωνιστικού τμήματος.

Ο μεγαλομέτοχος θα ακούσει τις προτάσεις και αναμένεται να δώσει την εντολή συμφωνίας με όποιον ξεχωρίσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο παρότι ο Όλαφ Ρέμπε έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό.

Προφανώς το θέμα προπονητή θεωρείται πιο κρίσιμο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έδωσε βάρος εκεί, όμως τώρα ήρθε η ώρα να κλείσει και αυτό του τεχνικού διευθυντή, μιας και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υποστηρίζει – και δεν του αρέσει κιόλας – το μοντέλο του προπονητή – μάνατζερ αγγλικού τύπου.

Comments

Trending