ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το scouting του περσινού ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει

Ο Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έχουν στρωθεί στη δουλειά

Published

on

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου από το Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γεγονός με την άφιξη του Ρουμάνου να δρομολογείται στη Θεσσαλονίκη για την Τετάρτη 02/06. Μπορεί ακόμη να μην έχει έρθει αλλά ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια κι εργάζονται.

Ο λόγος για τους Κριστιάνο Μπάτσι, τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή και τους Ματέο Σπαταφόρα και Πάολο Καστορίνα, που είναι υπεύθυνοι φυσικής κατάστασης. Ακόμη στο τιμ υπάρχουν οι Παντελής Κωνσταντινίδης ως υπεύθυνος για τη μελέτη των αντιπάλων και συνεργάτης του Ρουμάνου, ο Γιώργος Τσονάκας ως υπεύθυνος αποκατάστασης και αποθεραπείας, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης για την ανάλυση μέσω βίντεο και ο Πορτογάλος Χοσέ Μορέιρα, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Άπαντες έχουν ξεκινήσει ήδη τη δουλειά παρακολουθώντας ενδελεχώς τα περσινά παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας των ασπρόμαυρων. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, ο καθένας στο πόστο του, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τωρινό ρόστερ, τις ιδιαιτερότητες που έχει καθώς και τις αλλαγές που χρειάζονται.

Ένας εκ των βασικών λόγων είναι και το κομμάτι των μεταγραφών. Σκοπός τους είναι να δούνε σε ποιες θέσεις πονάει η ομάδα και ποια είναι τα χαρακτηριστικά, που πρέπει να εντάξει στο παιχνίδι της. Σίγουρα υπάρχει μία βάση δεδομένων από υποψήφιους παίκτες, η οποία σιγά σιγά θα μικρύνει ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας.

Comments

Trending