ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σκέφτεται για Τζόλη

Διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα της Ελλάδας ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Published

on

Τα αγωνιστικά του πλάνα για το φιλικό της Ελλάδας με το Βέλγιο έχει καταστρώσει ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα… βασικών, σκεπτόμενος μεταξύ άλλων και τη δυναμικότητα του αντιπάλου και μόνο μία θέση παραμένει ανοιχτή.

Ο Φαν΄τ Σχιπ θα εμπιστευτεί σε ακόμα έναν αγώνα το αγαπημένο του 4-2-3-1, σχήμα το οποίο έχει καταλήξει ότι ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Ανδρούτσο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμήα ο Μπουχαλάκης θα έχει παρτενέρ τον ανεβασμένο τελευταία Γαλανόπουλο, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ως επιτελικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μπακασέτας.

Δεξιά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Μασούρας, ωστόσο αριστερά στα εξτρέμ ο Φαν΄τ Σχιπ δε φαίνεται να έχει καταλήξει 100% για την επιλογή του, με τους Τζόλη και Μάνταλο να αποτελούν μία επιλογή, ενώ δε θα πρέπει να αποκλειστεί και τρίτη επιλογή-έκπληξη.

Μοναδικός προωθημένος για την ελληνική ομάδα θα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει τη νίκη για λόγους ψυχολογίας και γοήτρου και σίγουρα μία καλή εμφάνιση, μέσα από την οποία ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θέλει να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων που έρχονται.

Σέντρα στην αναμέτρηση στις 21:45, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην ελεύθερη τηλεόραση από το OPEN.

Comments

Trending