ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ακόμα βήμα για τις Β ομάδες!

Τι αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των Super League 2 και Football League

Published

on

Παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του προέδρου της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσίκαρη, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Super League 2 και της Football League!

Κατά τη διάρκειά της, η πλειοψηφία των ομάδων τάχθηκε υπέρ της “ενοποίησης” των δύο κατηγοριών και της δημιουργίας μίας Super League 2 με 36 ομάδες σε δύο ομίλους, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, να εκφράζεται θετικά από την πλευρά του για την είσοδο των “δεύτερων” ομάδων συλλόγων της Super League 1, στη “νέα” κατηγορία!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό η Super League 2 ψήφισε κατά της αναδιάρθρωσης,  ενώ όλες σχεδόν οι ομάδες της Football League που πήραν σήμερα τον λόγο μέσω των εκπροσώπων τους, εκφράστηκαν θετικά για το νομοσχέδιο Αυγενάκη!

Σε αυτό, πιθανότατα έπαιξε ρόλο η υπόσχεση του υφυπουργού Αθλητισμού πως οι ομάδες θα μοιραστούν άμεσα 1,55 εκ. ευρώ από το Στοίχημα, ενώ εάν τελικά προχωρήσει η ενοποίηση της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, τότε οι 36 ομάδες θα είναι οι εξής:

Οι 12 της Super League 2, οι 16 της Football League, οι 4 που θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική και οι Β του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού!

Comments

Trending