ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δικαίωση, το παράπονο και η… τρέλα για τους ΠΑΟΚτσήδες

Η εξομολόγηση του Σβαμπ

Published

on

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή να αναφέρεται στην απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, αλλά και στα συναισθήματα του, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το να αφήσει την Ραπίντ Βιέννης και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα ήταν μία πρόκληση για τον ίδιο, όπως σημειώνουν οι Αυστριακοί, όμως η απόφαση του αποδείχτηκε σωστή.

«Ένα χρόνο μετά μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν ήταν απλώς μια περιπέτεια, αλλά μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή και μια επιτυχημένη σεζόν για εμένα» είπε αρχικά ο Σβαμπ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «καυτή» υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι του Δικεφάλου στους «ασπρόμαυρους» κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη, περιγράφοντας τις εντυπωσιακές στιγμές που έζησε, μεταφέροντας στους Αυστριακούς το πάθος το οποίο έβγαλαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών που κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα.

Ωστόσο, ο Σβαμπ δεν έκρυψε και το παράπονο του που έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στις επιλογές της Εθνικής Αυστρίας ενόψει του Euro.

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι περισσότερο. Ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κερδίσαμε το κύπελλο, δεν θα μπορούσε να πάει κάτι καλύτερα για εμένα».

Το όνομα του Σβαμπ ήρθε ξανά στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες στην Εθνική Αυστρίας εξαιτίας των ενοχλήσεων του Τζούλιαν Μπαουμγκαρτλίνγκερ, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τον Ράφαελ Χόλζχάουσερ να βρίσκονται στο… ακουστικό τους σε περίπτωση που πρέπει να επιστρατευτούν.

Comments

Trending