ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους ξέρει και τον ξέρουν!

Ποιους ποδοσφαιριστές του ρόστερ γνωρίζει ήδη ο Ράζβαν Λουτσέσκου και πόσο έχει χρησιμοποιήσει τον καθένα εξ αυτών στην πρώτη θητεία του στην Τούμπα!

Published

on

Πολλά γνώριμα πρόσωπα θα αντικρίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει αρκετά βέβαια κατά τη διάρκεια των δύο ετών που ο Ρουμάνος προπονητής εργαζόταν στην Σαουδική Αραβία, αλλά και πάλι υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Λουτσέσκου έχει ήδη συνεργαστεί

Ανατρέχοντας πάντως κανείς στα στατιστικά της πρώτης θητείας του 52χρονου προπονητή στην Τούμπα, θα διαπιστώσει πως ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι ο ποδοσφαιριστής που χρησιμοποίησε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ! Συγκεκριμένα, ο Ισπανός στόπερ έχει αγωνιστεί σε 79 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου, ενώ ακολουθεί ο Φερνάντο Βαρέλα με ένα λιγότερο!

Συνοπτικά ολόκληρη η σχετική λίστα:

  1. Άνχελ Κρέσπο 79
  2. Φερνάντο Βαρέλα 78
  3. Αλέξανδρος Πασχαλάκης 73
  4. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ 70
  5. Αντελίνο Βιεϊρίνια 66
  6. Ομάρ Ελ Καντουρί 53
  7. Αμρ Ουάρντα 22
  8. Κάρολ Σφιντέρσκι 15
  9. Ίνγκι Ίνγκασον 6
  10. Λευτέρης Λύρατζης 4
  11. Γιώργος Βρακάς 1
  12. Χάρης Τσιγγάρας 1
  13. Λάζαρος Λάμπρου 1

Σε αυτούς βέβαια, θα πρέπει να προστεθεί και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος υπερασπίστηκε 36 φορές την εστία της Ξάνθης, στην εποχή όπου οι δυο τους συνυπήρξαν στα Πηγάδια.

Comments

Trending