ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δοκιμασία» στη Μάλαγα!

Τελευταία υποχρέωση για τους Πασχαλάκη και Τζόλη στο πλαίσιο της σεζόν 2020-21!

Published

on

Στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο (1-1), οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Χρήστος Τζόλης δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζον Φαν΄τ Σιπ.

Σήμερα, η Εθνική αντιμετωπίζει στη Μάλαγα τη Νορβηγία (20:00) και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους “Κόκκινους Διαβόλους”, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να προσανατολίζεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τους Βλαχοδήμο, Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Γιαννούλη, Ζέκα, Μάνταλο, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μασούρα και Παυλίδη.

Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βρεθούν εκ νέου στον πάγκο, με τον Τζόλη ωστόσο να συγκεντρώνει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, όπως και οι Πέλκας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος και Σιώπης.

Φυσικά, το τέλος της αναμέτρησης θα σημάνει αυτόματα και την έναρξη των διακοπών για τους δύο “ασπρόμαυρους”, που θα έχουν τρεις εβδομάδες για ξεκούραση μέχρι την πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου για τη σεζόν 2021-22, που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου.

Comments

Trending