Preseason

Ποιο θα είναι το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ

Στις 9 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

Published

on

Έγινε γνωστό το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θ’ αντιμετωπίσει στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα (19:30) το ΝΠΣ Βόλο κι αυτό θα είναι το πρώτο τεστ για το Δικέφαλο, που ακόμη έχει θέματα που εκρεμούν σχετικά με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και το περσινό καλοκαίρι κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκεί ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 0-2 με σκόρερ τους Άκπομ και Κούτσια.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ομάδας του Βόλου, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο Βόλος στις 9 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 7.30 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του Βόλου είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα διεξαχθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Comments

Trending